Formand Anne-Marie

Stopper som hvalpetræner

Kære alle.

Jeg har igennem snart 15 år været en del af Min Hunds Skole og jeg elsker at arbejde med hunde og hundefører.

Jeg har været Formand i mange år og det er et arbejde jeg meget gerne fortsætter med så længe der er ønske om det i bestyrelsen og iblandt vores medlemmer.

Jeg er desværre nød til at stoppe som hvalpetræner pga. sygdom.

Kristian som tidligere har passet hvalpehold når jeg har været indlagt eller andet vil derfor tage over og fortsætte fast som hvalpetræner.

Jeg kommer stadig og vil være så sidelinjen og hjælpe når og hvis der er behov for dette.

Jeg ønsker i tager godt imod Kristian.Vi ses 😀


Bare rolig Isbjørnen er bag glas. Quincy og Gucci er med i Zoo

Mit hundeliv

🤩 😀 Jeg har siden jeg var barn, været omgivet af dyr, mest hunde som er min store interesse. Jeg fik hurtig min første hund, da det var muligt,den gang var det schæfer jeg sværmede for.
Jeg blev syg som 32 årig  med Psoriasisgigt og har siden  måtte finde en anden hunde race som passede til mit tempo. Det blev ved et tilfælde en Keeshond og det må jeg sige,det er hunden for mig.Jeg er selvlært mht. at arbejde med hunde.
Tidligere trænede jeg hund i DKK og DCH, men da vi i 2004 fik den super gode ide at starte vores egen hundeskole,var jeg frisk på det. Det er mega spændende at træne hunde og få skolen op at stå og det synes jeg er lykkedes ganske godt for os.
Jeg er også en pige der syntes det er sjovt at gå på udstilling med mine hunde . Så i det store hele, er jeg bare en hunde-nørd og jeg lære hele tiden og giver gerne min lærdom videre.  Jeg elsker mine hunde.
Som vi bedst husker Bosco som ikke er mere han elskede at være på Hundeskolen.

Lidt om Formanden

    Jeg har tre voksen børn og snart 6 børnebørn er gift med Henrik og vi har pt. en Keeshond Gucci på knap 5 år. samt en kat King på 14 år.

Der kommer en lille ny Keeshond hjem til os ca. 1 okt. 2015 det glæder vi os meget til.

Jeg er hvalpe træner og Formand på hundeskolen og jeg altid klar til at modtage nye  hvalpe/ ung hunde/ voksen hunde så ring/skriv eller mød op hvis i har lyst til at se  hvad vi laver.    

Vi er en hyggeklub...men tro mig i kan lære jeres hunde mange ting, selv om vi bruger tid på hygge med vores hunde... så kom og besøg os i Fjellerad.

Vi sælger som altid foder fra Oliver Pet Food... bare husk at bestille ved mig på tlf:29627456 eller på mail baadsgaardrasmussen@gmail.com
     
Vi lever som hund og Kat men vi har det super fedt.

Mit liv på landet.

Livet ændre sig jo heldigvis så nu bor vi på landet hvor der er højt til himmelen og plads til alle dyrene.

I dag har  vi Quincy som er 3 år og Gucci bliver snart 8 år.
vi har også to katte Bertha og Frida på 3 år .

Vi har plan om at indrette huset til at vi på sigt kan tilbyde at passe hunde når i skal på ferien  men der kommer til at gå et års tid endnu så forhåbentlig til sommeren 2019.😲😲😀😀

Vi arbejder også på en hunde parkour bane som vil blive et tilbud for jer alle som går på vores hundeskole.... det tager tid men vi håber på at den er klar til 2019.
Quincy & Gucci

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

anna | Svar 06.11.2011 14.53

den her side er mega god

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 14:10

Hej Charlotte.
det bliver da så spændende. Tillykke. Vi holder Juleafslutning på MHS d. 3 dec. og starter op igen d. 7 Januar 2019 kl. 18 håber vi ses der .

...
06.11 | 05:19

Hej.
Vi får en labrador hvalp om 4 uger. Er det muligt at starte til hvalpetræning allerede i december?
Mvh Charlotte

...
16.10 | 08:11

Hej Majbritt.
Vi tager løbende hvalpe ind så i er meget velkommen til at komme på mandag . Bemærk ændret træningstid resten af året. 19.15-20.15
Ring 29627456

...
15.10 | 13:40

Hej :) starter i et hvalpehold i nærmeste fremtid ? Jeg har en 9uger gammel pomeranian hvalp, som kunne have godt af det😊

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE